YER Eindhoven

YER Eindhoven


Flight Forum 80
5657 DC Eindhoven
T +31 (0)40 246 86 68

Routebeschrijving

Gebruik onderstaande kaart voor het plannen van uw reis. Let hierbij op eventuele parkeerinstructies.

Parkeren YER Eindhoven

Wij verzoeken u vriendelijk in de Flight Forum Garage (Flight Forum 565) te parkeren. Het is betaald parkeren, u kunt alleen met pinpas betalen. U kunt zowel via een voetgangersdoorgang als via het plein de Techtower (Flight Forum 80-119) bereiken.

Routebeschrijving Flight Forum Garage:

Vanuit de A2 draait u de Anthony Fokkerweg op. Bij de T-splitsing (net voor het viaduct), gaat u links de parallelweg (Flight Forum) op. De parallelweg blijft u volgen (linksom), de parkeergarage bevindt zich aan uw linkerhand (ter hoogte van Flight Forum 565 / Valid). De maximum doorrijhoogte is 2.00 meter. De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk.

Reist u met het openbaar vervoer via lijn 401, dan kunt u uitstappen bij halte Flight Forum. Aan de linkerkant ziet u ons gebouw. Daar vindt u ook de ingang naar ons kantoor. U kunt met de lift of de trap naar de 11e etage.

Let op: wegens wegwerkzaamheden in de periode 25 februari 2019 t/m december 2020 aan de Anthony Fokkerweg, vanaf Flight Forum tot de A2/N2, zijn wij moeilijker bereikbaar. Gelieve rekening te houden met een langere reistijd. Voor actuele informatie aangaande de bereikbaarheid verwijzen wij u graag naar www.eindhoven.nl.

Reizen met openbaar vervoer

9292 Plan mijn reis


Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen