BartGeerdink“Detachering via YER biedt prachtige kansen.”

Bart Geerdink
Production Engineer, ASML              
                     

Het was duidelijk dat Bart Geerdink na zijn studie in de techniek aan de slag wilde. Maar waar? Een studiegenoot raadde hem aan contact met ons op te nemen – en zo kreeg Bart het idee om op detacheringsbasis te gaan werken. We hadden meteen een mooie uitdaging voor hem als Production Engineer bij ASML.

Bart over zijn werk…
“Als Production Engineer zorg ik ervoor dat nieuwe lithografische machines optimaal werken en aan de wensen van de klant voldoen. De productie van dit soort complexe machines doorloopt een proces waar veel bij komt kijken. Ik werk dan ook met zes collega’s samen in een team dat zich bezighoudt met de kwalificatie van zo’n nieuw systeem. Het samen sparren en resultaten verbeteren vind ik zeer prettig. Dat zie ik overal binnen ASML terug.”

...en over YER:
“Ik was op zoek naar een omgeving waarin een informele werksfeer, persoonlijk contact en teamwork centraal staan. Precies wat ik in mijn huidige rol bij ASML dus terugvind. Mijn consultant wist precies wat werken bij ASML inhoudt en schetste een goed beeld van de functie. Ook nu verloopt het contact met mijn consultant en YER prettig. Mijn netwerk groeit, mede door de interessante YER-activiteiten waar ik veel andere professionals van YER Technology ontmoet. Detachering via YER biedt prachtige kansen.”

Upload jouw CV

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact