Bouw & Infra

De bouwwereld is continu in beweging. Organisaties die zich bezighouden met het realiseren van projecten in de bouw, infra en installatietechniek zijn voortdurend bezig met het aanleggen of renoveren van wegen, bruggen, sluizen, tunnels, gebouwen en installaties. Door de toenemende complexiteit worden de projecten en contracten integraler waardoor de werkwijze de afgelopen jaren steeds dynamischer is geworden. Hierdoor ligt de focus ligt steeds meer in de voorbereiding en contractvorming. Uitdagende tendertrajecten, UAV GC, DBMFO en PPS zijn hier actuele voorbeelden van. Voor de realisatie van deze projecten is YER Technology altijd op zoek naar de beste kandidaten die de nieuwste technieken willen toepassen en hun grenzen willen verleggen.

shutterstock_115781425Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector, weten wij precies wat er speelt en hoe de bedrijven binnen de sector functioneren. Het is ons streven dat bedrijven dit op een flexibele manier nog efficiënter kunnen doen. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring voor onze opdrachtgevers in om in zeer korte tijd de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de branches infra, utiliteit, industrie en vastgoed/woningbouw. YER Technology is altijd op zoek naar professionals die open staan voor verandering. Neem voor meer informatie omtrent de openstaande vacatures en/of een orrienterend gesprek contact op met één van onze medewerkers.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees meer over werken voor YER Technology. Overtuigd? Laat je CV bij ons achter of reageer op één van onze vacatures.

Upload jouw CV

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact