Werken bij de gemeente - Jobcoach / Klantmanager werk

Een Werkcoach, Jobcoach of Baancoach werkt bijna altijd in de sociale zekerheid of publieke sector. In de basis zorg je er als Jobcoach immers voor dat mensen gemotiveerd raken om een actieve bijdrage aan hun re-integratie te leveren. Spreekt dat werk je aan? En wil je werken bij de gemeente? Praat dan eens met YER. Wij bemiddelen voor vacatures bij gemeenten door heel Nederland. Vaak heb je daarbij keuze uit een vaste functie, maar er zijn ook mogelijkheden om als gedetacheerde Jobcoach aan de slag te gaan of bijvoorbeeld als interim.

JOBCOACH - HET VAK

Werken bij een gemeente betekent werken in een organisatie die zich met veel aspecten binnen een regio bezighoudt. In jouw geval richt je je als Jobcoach op de arbeidsmarkt en help je mensen bij het vinden van een baan. Zo bemiddel je WWB-gerechtigden bijvoorbeeld naar regulier werk. Ook fungeer je als aanspreekpunt voor het bedrijfsleven rondom zaken die over arbeidsbemiddeling gaan en werf je vacatures waarop je jouw cliënten kunt bemiddelen. Om deze functie goed in te vullen, is minimaal een relevante HBO studie noodzakelijk. Je moet kennis hebben van de WWB en werkervaring hebben in arbeidsbemiddeling. Sterker nog, het is belangrijk dat je een eigen netwerk van werkgevers hebt of dat je in staat bent dit zelfstandig in korte tijd binnen je regio op te bouwen. Qua persoonlijkheid is een Jobcoach een stimulerend, resultaat- en klantgericht persoon die van aanpakken weet.

WIE ZOEKEN EEN JOBCOACH?

Weet je exact hoe je cliënten binnen de WWB, WW, WSW en Wajong moet aanspreken en ondersteunen in het vinden van passend werk? En kun je jezelf onderscheiden met jouw expertise en persoonlijkheid? Dan horen we bij YER Sociale Zekerheid graag van je. Wij bemiddelen voor functies binnen de domeinen 'werk en inkomen', 'beleid', 'schulddienstverlening' en 'Wmo' en gaan ook voor jou graag aan de slag. Met ons grote gemeentenetwerk is de kans groot dat we de ideale match voor je hebben - of snel voor je vinden.

ACTUELE YER VACATURES VOOR JOBCOACHES

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Jobcoach. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de Werk-, Baan- of Jobcoach die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants. Je kunt natuurlijk ook je cv achterlaten.

Resultaten 1 tot 3 van 3

We horen graag van je

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Onze vacatures in je mailbox

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact