Werken bij de gemeente – Beleidsadviseur AWBZ/Wmo Sociaal Domein

Wil je werken bij de gemeente als Beleidsadviseur, -coördinator of -medewerker voor AWBZ en Wmo zaken? Dan ben je bij YER aan het juiste adres! Al jaren bemiddelen wij voor vele functies bij gemeenten - ook voor die van Beleidsadviseur AWBZ/Wmo. Werken bij de gemeente betekent werken in een omgeving die onder grote verandering onderhevig is. Spreekt dat je aan? Dan kun je via YER in vaste dienst aan de slag, maar ook als interim of als gedetacheerde Beleidsadviseur AWBZ/Wmo.

Beleidsadviseur AWBZ/Wmo - het vak

Als Beleidsadviseur AWBZ/Wmo ben je bij de gemeente verantwoordelijk voor het opstellen van het nieuwe beleid voor de Wmo. Je signaleert daarvoor in- en externe ontwikkelingen, die je naar nieuw beleid vertaalt. Je adviseert de wethouder en het college, onderhoudt contact met ketenpartners, zorgt voor kennisoverdracht en geeft lokaal vorm aan de decentralisatie van de AWBZ naar de Wmo. Een afwisselende functie waarvoor je flink wat in je mars moet hebben! Dat begint met een afgeronde HBO opleiding, maar ook met actuele kennis van de Wmo en de gevolgen van de decentralisatie. Kennis van de Participatiewet en transitie Jeugdzorg is noodzakelijk en ook ervaring als Wmo beleidsmedewerker of -adviseur bij een gemeente is gewenst. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt in het schrijven van beleidsstukken en dat je een klant- en resultaatgericht persoon bent met een goed analytisch vermogen.

Wie zoeken een Beleidsadviseur AWBZ/Wmo?

Een Beleidscoördinator AWBZ of Beleidsadviseur Wmo werkt bijna altijd in de sociale zekerheid of publieke sector. YER Sociale Zekerheid richt zich op alle functies binnen deze sector. We hebben veel aansprekende gemeenten als opdrachtgever, wat betekent dat we gericht voor je kunnen bemiddelen - en in heel Nederland. We bespreken je mogelijkheden graag met je!

Actuele YER vacatures voor Beleidsadviseurs AWBZ/Wmo

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Beleidsadviseur AWBZ/Wmo. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de Beleidsadviseur, -coördinator of -medewerker die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants. Je kunt natuurlijk ook je cv achterlaten.

Resultaten 1 tot 4 van 4

We horen graag van je

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Onze vacatures in je mailbox

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact