Werken bij de gemeente - Klantmanager Inkomen

Heb je (minimaal) een HBO diploma en ervaring in een publieke functie? Dan heb je de basis gelegd voor een carrière als Klantmanager Inkomen, Cliënt Manager, Klantmanager Loon, Klantmanager Vergelding, Cliëntmanager Inkomen of een vergelijkbare functie. Vooral opdrachtgevers in de wereld van sociale zekerheid zijn op zoek naar deze functionarissen - en bij YER zijn dat voornamelijk gemeenten. Je hebt er mogelijkheden in vast dienstverband, maar ook interim of op basis van detachering. Onze Consultants van YER Sociale Zekerheid vertellen je er graag meer over!

Klantmanager Inkomen - het vak

Als Klantmanager Inkomen handel je aanvragen, mutaties en bijvoorbeeld fraudeonderzoeken in het kader van de WWB af. Je brengt zelfstandig rapportages en adviezen uit over de rechtmatigheid van uitkeringen van cliënten en hebt daarvoor persoonlijk contact met cliënten, bijvoorbeeld via intake- en voorlichtingsgesprekken. Samen met je team heb je bovendien een belangrijke signalerende functie naar je directe collega's van de afdeling. In dit werk neem je mensen mee in jouw enthousiasme en probeer je altijd voor kwaliteitsverbetering te gaan. Je weet cliënten aan te spreken op houding en gedrag en denkt vanuit mogelijkheden. Dat vraagt een open persoonlijkheid en zeer goede coachende vaardigheden.

Wie zoeken een Klantmanager Inkomen?

Een Klantmanager Inkomen, Vergelding of Loon werkt bijna altijd in de sociale zekerheid of publieke sector. YER Sociale Zekerheid bemiddelt daarin graag voor je. Dus heb je softwarepakketten als Suwinet, GWS4all en PKO onder de knie? Beschik je over goede kennis van de WWB en aanverwante regelingen? En heb je aspiraties om een deskundige en gedreven Klantmanager Inkomen te worden? Neem dan contact met ons op. Bij een gemeente werken kan door heel Nederland, dus er is altijd wel een uitdaging bij jou in de buurt.

Actuele YER vacatures voor Klantmanagers Inkomen

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Klantmanager Inkomen. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de Cliëntmanager Loon, Klantmanager Vergelding of bijvoorbeeld Cliëntmanager Inkomen die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants. Je kunt natuurlijk ook je cv achterlaten.

Resultaten 1 tot 5 van 5

We horen graag van je

Schrijf je vrijblijvend in en ontvang de laatste vacatures in je mailbox

Inschrijven

Onze vacatures in je mailbox

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact