Administrator - het vak en de vacatures

Voor de meest aansprekende Administrator vacatures ben je bij YER op de juiste plek. Of je nu een volgende stap wilt zetten als Financial Administrator, gespecialiseerde Uitkerings- of Salarisadministrateur of als breed georiënteerd Administratief Medewerker- bij ons vind je jouw volgende uitdaging. Onze toonaangevende opdrachtgevers bieden vele mogelijkheden waarin je jezelf als Administrator kunt ontwikkelen. Dat kan in vast dienstverband, als interim of als gedetacheerd medewerker.

Administrator - het vak

De werkzaamheden van een Administrator kunnen per functie verschillen, zoals bij een gespecialiseerde Uitkeringsadministrateur of Salarisadministrateur. Als Administrator houd je je echter in de basis bezig met de maand- en jaarcijfers en ondersteun je bij het opstellen van budgetten en forecasts. Je levert tijdig stuurinformatie aan je leidinggevende en beheert bijvoorbeeld sub-administraties of voert efficiëntieslagen door. Je hebt hiervoor minimaal een HBO werk- en denkniveau nodig en het is belangrijk dat je bekwaam bent op het gebied van bedrijfseconomie of accountancy.

Wie zoeken een Administrator?

Overal waar geld wordt verdiend en uitgegeven, kun jij de spin in het web van de financiën worden. Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden? Ben je proactief, georganiseerd en werk je nauwkeurig? Dan beschik je over de basisvereisten van een goede Administrator. Heeft ook MS Office geen geheimen voor je en heb je vakgerelateerde kennis over bijvoorbeeld WWB en IOAZ? Dan horen we graag van je, want er is een breed scala aan bedrijven continu op zoek naar (Financiële) Administrateurs.

Actuele YER vacatures voor Administrators

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Administrator. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de Salarisadministrateur, Administratief Medewerker of bijvoorbeeld Financial Administrator die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Resultaten 1 tot 1 van 1

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen