Manager Accounting - het vak en de vacatures

Manager Accounting, Chief of Head Accountant, Head of Accounting, Manager Finance and Accounting…er zijn vele functienamen voor de persoon die de taak op zich neemt om een team van Accountants aan te sturen. Welke functienaam straks precies op jouw visitekaartje staat? We bespreken het graag met je, want bij YER vind je de meest aansprekende vacatures voorde functie van Manager Accounting - bij vele verschillende bedrijven, in vele verschillende branches en zowel vast, interim als op basis van detachering.

Manager Accounting - het vak

Als Manager Accounting moet het coördineren en bewaken van financiële planningen en budgetten je op het lijf geschreven zijn. In deze functie bewaak je namelijk de juistheid en tijdigheid van financiële rapportages- jij bent de persoon die verantwoordelijk is voor een betrouwbare vastlegging en periodieke rapportage van alle financiële transacties. Je organiseert jouw afdeling en houdt feeling met andere afdelingen van het bedrijf, zodat je proactief in hun informatiebehoefte kunt voorzien. Een functie voor jou? Dan is het belangrijk dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding als SPD, bedrijfseconomie of accounting hebt. Daarnaast heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en heb je goede kennis van IFRS en ERP-systemen. Ook je persoonlijkheid speelt een grote rol. Je moet goed kunnen plannen en organiseren, over goede communicatieve vaardigheden beschikken en leidinggevende capaciteiten hebben.

Wie zoeken Managers Accounting?

Gerenommeerde opdrachtgevers als T-Mobile, Philips en Hortilux Schréder zijn via YER regelmatig op zoek naar een Manager Accounting. Wij kunnen dan ook voor je bemiddelen in uiteenlopende sectoren, van finance & accounting tot credit management. Het vak is hetzelfde, de omgeving verschilt. Dus wat spreekt jou het meeste aan? De financiële cijfers van een internationaal telecombedrijf onder de loep nemen? Winstberekeningen maken op innovatieve markten als consumer lifestyle of healthcare? Of ga je als Manager Accounting liever aan de slag bij een bedrijf dat de belichting van sportvelden en tuinen maakt? Zomaar enkele voorbeelden van waar jij binnenkort op je plek kunt zijn.

Actuele YER vacatures voor Managers Accounting

Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de Manager Accounting, Manager Finance and Accounting of de Chief Accountant die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen