Accountant - het vak en de vacatures

Ben je Accountant en klaar voor een volgende carrièrestap? Dan is de kans groot dat je bij YER vindt wat je zoekt. Of je nu in vaste dienst of op interim- of detacheringsbasis als Accountant aan de slag wilt, de meest aansprekende vacatures vind je bij ons. Voor gerenommeerde bedrijven in de meest uiteenlopende branches zoeken we regelmatig breed georiënteerde Accountants, maar ook gespecialiseerde Financial Accountants, Belastingaccountants en Bedrijfsaccountants. Dus praat eens met onze Consultants!

Accountant - het vak

Als Accountant ben je verantwoordelijk voor een correcte financiële maandafsluiting. Je zorgt ervoor dat stakeholders op tijd hun financiële rapportages ontvangen en bent daarnaast verantwoordelijk voor de maandelijkse 'financial performance analysis' om te beoordelen wat de financiële status ten opzichte van het budget is. Er wordt ook een grote bijdrage van je verwacht bij het ontwikkelen van financiële stuurinformatie en bijvoorbeeld het automatiseren van rapportages. Om deze functie goed in te vullen, heb je dan ook minimaal een afgeronde HBO studie bedrijfseconomie of bedrijfskunde nodig, eventueel aangevuld met een RA, CPA of ACCA titel. Je moet goed kunnen plannen en analytisch en systematisch kunnen werken. Daarnaast is het belangrijk dat je kennis hebt van rapportagerichtlijnen, zoals IFRS, NL- en US GAAP.

Wie zoeken Accountants?

We zijn er bij YER trots op dat we voor toonaangevende opdrachtgevers als Össur, Fuji Seal Europe en Trimble mogen bemiddelen. Stuk voor stuk voorbeelden van prachtige bedrijven waar jij als Accountant het verschil kunt maken. Wil je in een omgeving werken waarin de mobiliteit van mensen verbeterd wordt door middel van orthopedie? Gaat jouw hart sneller kloppen van een functie als Financial Accountant bijeen grote speler in de internationale verpakkingsindustrie? Of zie je jezelf als Belastingaccountant financiële taken uitvoeren bij een bekend ICT-bedrijf? Jouw vakgebied kan breed ingezet worden - en daarom horen we graag van je.

Actuele YER vacatures voor Accountants

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Accountant. Hieronder vind je een overzicht van de huidige vacatures. Ben jij de Bedrijfsaccountant of bijvoorbeeld Financieel Accountant die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Resultaten 1 tot 1 van 1

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen