Financial Controller - het vak en de vacatures

Voor aansprekende Financial Controller vacatures ben je bij YER op de juiste plek. Toonaangevende opdrachtgevers als Royaan, ICL en ING zijn voorbeelden van prachtige bedrijven waar jij als Financial, Business, Credit of Commercieel Controller het verschil kunt maken. Je hebt bij YER bovendien verschillende mogelijkheden om je kwaliteiten als Financial Controller in te zetten: interim, gedetacheerd of in een vast dienstverband.

Financial Controller - het vak

Als Financial, Business of Credit Controller ben je dagelijks bezig met de financiële gang van zaken binnen een organisatie. Je optimaliseert financiële processen, maakt financiële rapportages, stelt budgetten op en houdt je bezig met de forecast van het bedrijf. Ook de planning en controlcyclus liggen in jouw handen - en je scherpe inzicht helpt bij het signaleren van bedrijfsrisico's. Het werk van een Financial Controller is verantwoordelijk werk, waarvoor veel vakkennis nodig is. Een HBO diploma bedrijfseconomie, bedrijfskunde of een vergelijke opleiding vormt daarom je basis. Relevante werkervaring is echter zeer waardevol en de vereisten daarvoor verschillen per branche. Kennis van programma's als SAP, ERP en Exact kan voor een opdrachtgever doorslaggevend zijn.

Wie zoeken Financial Controllers?

Een Financial Controller kan binnen vele branches aan de slag, zoals banking & insurance of finance & accounting. Heb je van nature een proactieve houding en denk je in oplossingen? Kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschik je over analytische vaardigheden? Dan is via YER mogelijk een breed scala aan bedrijven op zoek naar een Financial Controller als jij. Wil je aan de slag in de voedselindustrie? In de landbouwsector, waarin je bijvoorbeeld de wereld van chemie voor landbewerking kunt ontdekken? Of grijp je liever je kans in de dynamische bancaire sector? Praat snel eens met een YER Consultant over je mogelijkheden.

Actuele YER vacatures voor Financial Controllers

Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de Financial Controller, Business Controller of Credit Controller die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Resultaten 1 tot 5 van 7

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen