Finance Director – het vak en de vacatures

Als Finance Director, Chief Financial Officer (CFO), Hoofd Financiën of Financieel Directeur draag je verantwoordelijkheid voor de financiële afdeling van een organisatie. Wélke organisatie is nog even de vraag, want via YER kun je alle kanten op. We bemiddelen bijvoorbeeld voor toonaangevende opdrachtgevers als Sun Impex, Össur en ING. Ga jij er binnenkort aan de slag als interim CFO? Als Finance Director op detacheringsbasis? Of als Directeur Financiën in vaste dienst? We bespreken onze vacatures én je mogelijkheden graag met je.

Finance Director - het vak

Ben je de Finance Director van een bedrijf, dan staat het ontwikkelen en professionaliseren van finance projecten hoog op je to do lijst. Je vertegenwoordigt je organisatie bij externe partijen, zoals banken en institutionele beleggers - en je hebt een continue focus op cashflow, liquiditeit en solvabiliteit. Om dat goed te doen, heb je minimaal een Bachelor diploma nodig op het gebied van financiële bedrijfskunde of accounting. Een CPA of MBA diploma is een groot pluspunt. Daarnaast heb je gemiddeld tien jaar ervaring in de financiële sector nodig, waarvan minimaal vijf op leidinggevend niveau.

Wie zoeken Finance Directors?

Kun je onder druk presteren en heb je naast de hiervoor genoemde vereisten diepgaande kennis van ERP en accountingsystemen? Dan horen we graag van je. Een Finance Director kan via YER namelijk in vele sectoren aan de slag, van banking & insurance tot finance & accounting. Afhankelijk van de opdrachtgever kan ervaring in een internationale omgeving daarbij gewenst zijn. Vind jij je volgende uitdaging in de orthopedische hulpmiddelen? Heb je meer affiniteit met internationale agro- en foodtrading? Of ben je op je best binnen een bancaire omgeving? Via YER vind je als Finance Director de volgende carrièrestap die bij je past.

Actuele YER vacatures voor Finance Directors

Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de Chief Financial Officer (CFO), Finance Director of Financieel Directeur die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Resultaten 1 tot 1 van 1

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen