Technisch Planner - het vak en de vacatures

Zoek je een vacature voor de functie van Technisch Planner, Calculator, Werkvoorbereider, Scheduler of Preperator? Kom dan eens praten met de gespecialiseerde Consultants van YER Technology. Zij bemiddelen voor vaste functies, maar ook voor interim- en detacheringsopdrachten voor toonaangevende bedrijven als Pronautas, Cargill en Nacco. Met jouw kennis van logistiek en planning kun je op veel plekken binnen de techniek aan de slag. Productie? Service? Transport? We bespreken je mogelijkheden graag.

Technische Planner - het vak

Van een Technisch Planner in een productieomgeving wordt verwacht dat hij zorgdraagt voor de supervisie van productplanningen. Hij houdt zich dus bezig met het opmaken en dagelijks bijsturen van productie- en aanvoerplanningen voor producten. Een Planner in de transportwereld is verantwoordelijk voor een optimale rit- en routeplanning om op efficiënte wijze (met minimale kilometers, optimale belading en hoge klanttevredenheid) een actieve bijdrage aan de winstcijfers te leveren. Zo vereist iedere variant van de Planner of Scheduler functie verschillende vaardigheden. In de basis is echter altijd een HBO werk- en denkniveau nodig en ervaring in een logistieke of planningsfunctie. Je moet overzicht kunnen houden, verantwoordelijkheidsgevoel hebben, stressbestendig zijn en over sterke communicatieve vaardigheden beschikken. Kennis van MS Office en van specifieke software zoals AS, BO, Interspec,PI en geautomatiseerde route planningsystemen als OTD (in de transportwereld) is een pre.

Wie zoeken Planners in de techniek?

Door de grote diversiteit in Technisch Planner functies heb je mogelijkheden in vele branches - van automotive & aerospace tot oil, gas & chemicals en high tech. Word jij de spil in de aanlevering van navigatie- en communicatiesystemen voor marineschepen? Structureer jij straks de leveringsplanning van plantaardige oliën en vetten? Of plan je bijvoorbeeld de ontwerpwijzigingen van vorkheftrucks? Elke branche heeft zijn eigen uitdagingen - en we bespreken graag welke bij jou passen.

Actuele YER vacatures voor Technisch Planners

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Technisch Planner. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de Calculator, Werkvoorbereider, Scheduler of Preperatordie wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants.

Resultaten 1 tot 5 van 20

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen