Electrical Engineer - het vak en de vacatures

Electrical engineering (EE) is een vak waarmee je vooral in innovatieve, technisch georiënteerde branches en bedrijven aan de slag kunt. Je kunt werken als breed inzetbare Elektrotechnisch Ingenieur (in de sector toepasselijk meestal 'Electrical Engineer' genoemd), maar je kunt je ook specialiseren tot bijvoorbeeld E&I Engineer of Computer Engineer. Waar je voorkeur ook naar uitgaat en welk soort dienstverband je daarbij ook zoekt (vast, interim of detachering) - bij YER Technology hebben we ook voor jou een passende uitdaging binnen de elektro industrie!

Electrical engineering: het vak

Wil je deel uitmaken van de techniek die de wereld in beweging brengt? Dan is electrical engineering je op het lijf geschreven. Het is een inspirerend vak dat wordt toegepast in sectoren als communicatie, computer engineering, electric power en digital systems. Spreken auto´s en vliegtuigen je aan? Dan is electrical engineering in automotive & aerospace misschien iets voor jou. Of anders wellicht high tech of embedded software? Het is in ieder geval belangrijk dat je een brede interesse hebt in elektronica, bekabeling, diagnosestelling en innovatie. Om dat te bewijzen, heb je minimaal een Bachelor diploma in electrical engineering, elektrotechniek of telecommunicatie nodig. Op persoonlijk vlak zijn sociale vaardigheden meestal belangrijk, net als een analytische en oplossingsgerichte manier van denken en een accurate manier van werken.

Wie zoeken Electrical Engineers?

Als Electrical Engineer heb je bij YER vele mogelijkheden, omdat we professionals voor de meest uiteenlopende bedrijven zoeken. Denk daarbij aan de verantwoordelijk voor de elektronische besturing van vrachtwagens. Of aan het finetunen van complexe lithografische machines. Of aan het ontwikkelen van nieuwe elektronica voor de medische sector. Stuk voor stuk uitdagende en afwisselde functies waarin je jouw skills in onderzoeken, analyseren en rapporteren volledig tot hun recht kunt laten komen.

Actuele YER vacatures voor Electrical Engineers

Wij bieden vacatures in verschillende specialisaties, voor zowel startende als ervaren professionals. Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de breed georiënteerde Electrical Engineer of de gespecialiseerde E&I Engineer of Computer Engineer die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze YER Consultants.

Resultaten 1 tot 3 van 3

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen