Production Manager - het vak en de vacatures

Heb je oog voor structuur en presteer je goed onder druk? Dan liggen er via YER Technology kansen bij topbedrijven voor je als Production Manager, Site Manager of Operations Manager. In iedere specialisatie van dit vak ben je in principe verantwoordelijk voor het op tijd en volgens de gestelde randvoorwaarden opleveren van projecten. Dat kan in een vaste functie, als interim professional of als gedetacheerde Productie Manager van YER. We bieden vacatures in verschillende specialisaties, voor zowel startende als ervaren professionals - en we horen graag van je!

Production managing: het vak

Als Production Manager, Site Manager of Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Je stemt logistieke, technische en productieprocessen tussen de afdelingen op elkaar af en zorgt zo voor meer efficiëntie en een kwaliteits- en rendementsverbetering. Dat vraagt nogal wat kennis en vaardigheden. Een HTS opleiding werktuigbouw (of vergelijkbaar) en aanvullende kennis van elektro- en besturingstechniek is dan ook meestal een must. Ervaring binnen een productieomgeving en een kwaliteitsbewuste, daadkrachtige en pragmatische instelling zijn een grote pre.

Wie zoeken Production Managers?

Enkele van onze toonaangevende opdrachtgevers, zoals FrieslandCampina, ASML en DAF, zijn altijd op zoek naar ervaren Production en Operations Managers. Dus zorg jij er straks voor dat lithografische machines zonder problemen bij afnemers aankomen? Neem jij verantwoordelijkheid voor die grote bestelling vrachtwagens? Ligt productie voor supermarkten je meer of zie je jouw toekomst in de oil, gas & chemicals sector? Bij YER kun je als Production Manager alle kanten op.

Actuele YER vacatures voor Production Managers

Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de Production, Site of Operations Manager die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze YER Consultants.

Resultaten 1 tot 1 van 1

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen