Engineering Manager - het vak en de vacatures

Wil jij je technische kennis combineren met je leidinggevende kwaliteiten? Dan is de functie van Technisch Manager, Lead Engineer, Hoofd Technische Dienst of breder gezegd 'Engineering Manager' wellicht iets voor jou. Via YER Technology kun je als Engineering Manager meerdere kanten op. We hebben vacatures bij aansprekende bedrijven in uiteenlopende sectoren - en ook in het soort dienstverband heb je alle keuze: vast, als interim of op basis van detachering.

Engineering Manager: het vak

Een Engineering Manager neemt initiatief in het ontwerpen van technische systemen. Bovendien is hij eindverantwoordelijk voor het ontwerp en de resultaten op basis van vooraf geformuleerde functionele eisen. Om die resultaten te bereiken, geef je meestal leiding aan een team Engineers en Designers. Je let daarbij op het budget, de kwaliteit, de procesbewaking én op externe factoren zoals wettelijke (veiligheids)voorschriften, normen en keuringseisen. Dat maakt het een functie voor ervaren tot zéér ervaren professionals.

Wie zoeken Engineering Managers?

YER heeft voor Engineers die leidinggevende kwaliteiten hebben (of deze willen ontwikkelen) prachtige uitdagingen bij topbedrijven in de technische sector. Werken met de meest geavanceerde verpakkingsmachines? Machines ontwerpen en produceren die de microchips in smartphones maken? Of verantwoordelijk zijn voor de motorische kwaliteit van vrachtwagens? Het kan bij bedrijven als ASML, Bosch en DAF die tot onze opdrachtgevers behoren. Deze gerenommeerde namen zijn regelmatig op zoek naar professionele kandidaten die hun vacature voor bijvoorbeeld Lead Engineer, Hoofd Technische Dienst of Technisch Manager passend kunnen invullen.

Actuele YER vacatures voor Engineering Managers

Heb je ruime ervaring als Engineer en heb je de vaardigheid of ambitie om engineering teams gedegen te managen? Dan bieden we voor ervaren professionals als jij vacatures in verschillende specialisaties. Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de Technisch Manager, Lead Engineer of andere Engineering Manager die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze YER Consultants.

Resultaten 1 tot 4 van 4

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen