Traineeship Consultant IT

Wil jij binnen twee jaar een volleerd accountmanager of consultant worden in hét werkveld van de toekomst? Meld je dan aan voor het traineeship Consultant IT van YER: onze krachtige combi van doelgericht leren en werken in de IT-arbeidsbemiddeling. Je krijgt vanaf dag één onder meer een mooi salaris, een leaseauto en een aantrekkelijke bonusregeling. Je leert vervolgens doelgericht de basis én fijnere kneepjes van IT-accountmanagement of -consultancy kennen, via experts van binnen en buiten YER.


Over het Traineeship Consultant IT

Dit Talent Development Programme is dé manier om je als recent hbo-/wo- afgestudeerde versneld en doelgericht te ontwikkelen in IT-accountmanagement of -consultancy. Via de unieke mix van werkervaring, professionele vaardigheidstrainingen en persoonlijke begeleiding die we je bieden, ontwikkel jij jezelf in twee jaar tot volleerd IT-accountmanager.

LEREN 

Je volgt een twee jaar durend intern opleidingstraject, waarin je doelgericht de basis én fijne kneepjes van accountmanagement of consultancy aanleert. 

Je leert in het eerste jaar onder meer jezelf krachtig te presenteren, LinkedIn te gebruiken als een ware pro, vacatureteksten te schrijven en professioneel te onderhandelen. Tijdens het tweede jaar leer je alles over klant­gesprekstechnieken, commercieel rekenen, key accountmanagement, referentiebellen en het closen van de deal.  

Natuurlijk leer je ook het vakgebied IT uitgebreid kennen. Je ontdekt binnen no-time alle belangrijke ins en outs, via jarenlang ervaren YER-collega’s en externe IT-experts. 

WERKEN 

Wat je leert, pas je direct toe in de praktijk: vanaf de start ben je lid van een team dat zich volledig focust op professionals en opdrachtgevers in IT. Je begint als Junior en eindigt afhankelijk van je wensen, talenten en ambities als volleerd IT-consultant of -accountmanager. 

Onze IT-professionals, talenten en experts in allerlei carrièrefases, spreek je via searches op LinkedIn en andere kanalen, tijdens voor- en nabesprekingen voor interviews, en het bespreken en verwerken van feedback.  

Met onze opdrachtgevers, innovatieve multinationals in Nederland, voer je doelgerichte intakegesprekken, stel je de best passende professional(s) voor, en maak je duidelijke afspraken over effectieve samenwerkingen.  

Afhankelijk van je drijfveren, interesses en ambities, specialiseer jij je in het begeleiden van professionals bij opdrachtgevers, relatiemanagement, het uitbouwen van partnerships en/of acquisitie. Na het traineeship kun je doorgroeien naar bijvoorbeeld Teamlead. Bespreek je ambities met ons, dan zorgen we er samen voor dat je ze bereikt.


Over YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. Sindsdien groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden, waaronder de hightech-IT-sector. 

YER denkt actief mee met organisaties en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we bedrijven en hoogopgeleide young professionals bedienen met maatwerk. 


Ons aanbod 

Als we je selecteren voor dit Talent Development Programme ben jij één van onze high-potentials, waarin we geloven en waarop we vertrouwen. Dat vertrouwen geven we je onder meer in de vorm van een contract voor onbepaalde tijd. 

Je voordelen op een rij:  

  • Aantrekkelijk basissalaris en goede secundaire voorwaarden    
  • 24 vakantiedagen   
  • 8% vakantietoeslag    
  • Intensieve persoonlijke begeleiding & coaching vanuit YER    
  • Een uitmuntende bonusregeling    
  • Uit je comfortzone stappen en ontdekken wat jij in je mars hebt  
  • Ondernemen met een vangnet in een ambitieuze organisatie 

Wie ben jij?

Je hebt je hbo-opleiding (bijna) afgerond, of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau. Je staat bekend als am­bitieus, ondernemend, en doelgericht in plaats van afwachtend.  

Ook werk je graag met mensen, heb je empathisch vermogen en leer je snel. Hiernaast heb je 0-2 jaar werkervaring en ben je enthousiast over YER en dit traineeship. 


Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie over dit Talent Development Programma? Neem dan contact op met Carolien Labruijere

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast? Geef dan nu je interesse aan, waarna wij contact met je opnemen.

Nog vragen? Neem contact op met: