Bedrijven moeten voortdurend op hun mechanica en elektronica kunnen vertrouwen om hun productieproces of systemen aan de gang te houden. Als Maintenance Engineer of Maintenance Manager kun jij deze belangrijke taak op je nemen - bijvoorbeeld bij gerenommeerde YER Technology opdrachtgevers. Wil je aan de slag als Onderhoudsmonteur, Reliability Engineer of een andere tak van sport binnen maintenance engineering? Praat dan snel eens met onze Consultants. We hebben vacatures voor vaste functies, maar ook voor interim- en detacheringsopdrachten.

Maintenance engineering: het vak

Sleutelen aan grote motoren, gigantische fabrieksmachines onderhouden of op projectbasis werken aan meerdere van dit soort uitdagingen tegelijk? Mensen aansturen, onderhoudsplannen opstellen, storingen analyseren en onderdelen inkopen? Als Maintenance Engineer is geen dag hetzelfde. Breed gezegd zorg je voor preventief en correctief onderhoud aan mechanica of elektronica, maar daarbinnen kun je specialiseren. Word je verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van systemen of producten, dan mag je jezelf Reliability Engineer noemen. En stuur je mensen aan, dan groei je van Maintenance Engineer bijvoorbeeld uit tot Maintenance Manager. Maar waar het in de kern om draait, is liefde voor techniek. Daarom moet je minstens over HBO werk- en denkniveau beschikken en een technische opleiding op het gebied van werktuigbouw, installatietechniek of elektra hebben afgerond. Ervaring in onderhoudssystemen en -methodieken is een grote pré, net als een collegiale, integere en resultaatgerichte persoonlijkheid.

Wie zoeken Maintenance Engineers?

Met je technische kennis en vaardigheid kun je op veel plekken binnen de technische sector terecht. Vanwege de grote inzetbaarheid van een Maintenance Engineer liggen er mogelijkheden in bijvoorbeeld automotive & aerospace, high tech en verschillende andere vormen van engineering. Als je via YER aan de slag wilt, zijn er wellicht kansen voor je bij opdrachtgevers als Aluchemie, Nacco en Stahl International. Deze toonaangevende bedrijven zijn voorbeelden van waar jouw uitdaging ligt als Maintenance Engineer.

Actuele YER vacatures voor Maintenance Engineers

Wij bieden vacatures in verschillende specialisaties, voor zowel startende als ervaren professionals. Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de Maintenance Manager, Reliability Engineer of bijvoorbeeld Onderhoudsmonteur die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze YER Consultants.

Resultaten 1 tot 4 van 4

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen