Process Engineer - het vak en de vacatures

Process Engineers vind je in veel verschillende bedrijven en sectoren. De functienamen lopen dan ook uiteen, van Procestechnoloog tot Planning Engineer en Process Designer. In de kern komt het er echter altijd op neer dat je van begin tot eind betrokken bent bij belangrijke projecten, waarbij jij de verantwoordelijkheid draagt voor de processen. Spreekt dat je aan? Dan horen we bij YER Technology graag van je. Voor onze opdrachtgevers zijn we altijd op zoek naar professionele Process Engineers die als interim, gedetacheerd of in vast dienstverband aan de slag willen.

Process engineering: het vak

Als Process Engineer neem je van design tot implementatie deel aan een projectteam. Binnen het team is het jouw taak procestechnologische ondersteuning en advies te bieden. Je richt je daarbij op procesverbetering, de introductie van nieuwe processen en producten en op het verbeteren van veiligheidsstandaarden. Omdat je in teams werkt, is het belangrijk dat je een goede teamspeler bent en kunt samenwerken met mensen uit alle lagen van de organisatie. Ervaring in het modelleren van bedrijfsprocessen is een pre - en een echte must om als Process Engineer aan de slag te kunnen, is een HBO diploma in process technology, chemische technologie, bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding.

Wie zoeken Process Engineers?

Een Process Engineer is binnen veel branches op zijn plek. Denk bijvoorbeeld aan oil, gas & chemicals of aan de high tech sector. Ook YER heeft opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches - en niet de minste! Zo kun je jezelf bijvoorbeeld verdiepen in de wereld van lithografische machines. Ben jij de Process Engineer die de productiekwaliteit in de agrarische sector kan verbeteren? Of kun je de ontwikkeling van fuel gas systemen vanaf de designfase begeleiden? Heb je een heldere kijk op bedrijfsprocessen en heb je voldoende relevante ervaring in process engineering? Dan introduceren we je graag bij deze gerenommeerde bedrijven.

Actuele YER vacatures voor Process Engineers

Wij bieden vacatures in verschillende specialisaties, voor zowel startende als ervaren professionals. Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de Procestechnoloog, Planning Engineer of andere Process Engineer die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze YER Consultants.

Resultaten 1 tot 4 van 4

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen