Project Manager - het vak en de vacatures

Via YER Technology kun je als Project Manager, Project Director, Projectleider of Project Leader meerdere kanten op. Toonaangevende bedrijven als Philips, ASML en FrieslandCampina zijn voorbeelden van onze gerenommeerde opdrachtgevers die jou straks wellicht als Project Manager willen inzetten - vast, interim of op basis van detachering.

Project Manager - het vak

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het leiden van nieuwe, innoverende projecten. Praat je over de technische sector, dan kunnen je teams bestaan uit uitvoerende medewerkers op het gebied van civiele techniek, werktuigbouwkunde, automatisering of bijvoorbeeld process engineering. Je stelt zelf de planning en het budget op en bewaakt deze. Als er afgeweken wordt van eerder vastgestelde specificaties, ben je verantwoordelijk voor de commerciële afhandeling. Je signaleert tijdig budgetoverschrijdingen en andere problemen en legt in veel gevallen alle informatie over het project (inclusief overleg met de klant, toeleveranciers en partners) zorgvuldig vast.

Wie zoeken een Project Manager?

Als Project Manager moet je in veel gevallen beschikken over kennis van process engineering. Een technisch georiënteerde HBO of universitaire opleiding in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, engineering of elektrotechniek is dan ook een must - net als ervaring in zowel het technische vak als de branche waarin je projecten gaat leiden. Ben je bereid je kennis toe te passen, te delen en te verdiepen? Ben je kwaliteitsbewust en heb je ervaring met leidinggeven aan een team? Dan liggen er via YER prachtige uitdagingen bij topbedrijven in de techniek voor je. Binnen alle expertises waarin YER detacheert en bemiddelt wordt de functie van Project Manager op een iets andere manier ingevuld. Maar wil je bijvoorbeeld een belangrijke rol spelen in de doorontwikkeling van medische apparatuur? In het ontwerpen en produceren van machines die microchips maken?Of wil je binnen de foodindustrie als Project Manager innoveren met consumentenproducten? Dan horen we graag van je!

Actuele YER vacatures voor Project Managers

Bij YER vind je vacatures voor zowel de beginnende als de ervaren Project Manager. Hieronder vind je een overzicht van onze huidige vacatures. Ben jij de Project Director of Project Leader die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Consultants. 

Resultaten 1 tot 5 van 11

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen