Are you relevant - Samira Chalh

Constultant hoofd 572x322-Samira Chalh

Key Account Manager bij YER Technology, gespecialiseerd in hightech en semiconductors


“Je hebt niet altijd een technische achtergrond nodig om kandidaten te begrijpen. Ik vind het belangrijk kandidaten te binden en boeien en werk daarom meer vanuit mijn HR-kant.”

Kennis
Bij YER bemiddel ik exclusief voor een grote leverancier van machines voor de halfgeleiderindustrie. Door mijn jarenlange ervaring in technology recruitment en kennis van de halfgeleiderindustrie ben ik voor mijn opdrachtgever en kandidaten de ideale gesprekspartner. Ik heb een scherpe visie en weet exact welke functie het beste aansluit bij de ambities van mijn kandidaat en de technische uitdaging die hij nastreeft. Aangezien ik bij mijn opdrachtgever ook een achtergrond als recruiter heb, ben ik goed op de hoogte van de persoonlijke en technische skills die zij in een kandidaat zoeken en kan ik zo een perfecte, maar bovenal waardevolle match tot stand brengen. Zo heeft een engineer van YER een manier gevonden om de kwalificatietijd voor de lithografische machine te verminderen en ervoor gezorgd dat binnen deze groep ook alle testen een stabiel patroon volgen met significant duidelijkere resultaten. Hierdoor bespaart mijn opdrachtgever veel op manuren.

Netwerk
Ik ben trots op het feit dat alle engineers die ik heb bemiddeld nog steeds bij mijn opdrachtgever werken. Ook kandidaten die vanwege hun achtergrond dachten dat ze niet bij de organisatie zouden passen. Zo heb ik een vrouwelijke chemical engineer bemiddeld die veronderstelde dat ze alleen geschikt was voor de chemische industrie en niet voor de machinebouw, maar mijn opdrachtgever is multidisciplinair en zoekt professionals met competenties uit verschillende hoeken. Hier kan ik kandidaten goed bij helpen. Ik heb een sterk en uitgebreid netwerk en mijn naam wordt vaak als referentie doorgegeven. Doordat ik een vrouw ben spreek ik ook veel vrouwelijke engineers aan. Leuk dat er steeds meer vrouwen in de techniek werken!

Snelheid
Voor de aanvragen die ik vanuit mijn opdrachtgever krijg heb ik twee dagen de tijd. Snelheid is dus essentieel en ik moet continu in gesprek zijn met kandidaten. Ik spreek ook veel starters, die bijvoorbeeld net hun PhD hebben afgerond en gelijk kunnen beginnen. Naast snelheid weet ik door mijn ervaring ook de kwaliteit te waarborgen. Doordat ik exclusief voor mijn opdrachtgever werk ben ik heel gedreven en betrokken. Ik weet precies wat de knelpunten zijn en welke kandidaten die kunnen oplossen. Hierdoor heb ik met YER grote stappen kunnen maken in de levering van development & engineering engineers.


What about you?

Ben jij net als Samira gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.