Mechanical Engineer - het vak en de vacatures

Mechanical engineering wordt vaak als de meest brede vorm van engineering gezien. Er vallen dan ook vele specialisaties onder, van Mechanisch Ingenieur tot Constructeur, Design Engineer en Maintenance Engineer. En er is nóg meer afwisseling, want Mechanical Engineers kunnen aan de slag in de meest uiteenlopende branches. Denk aan automotive & aerospace, offshore of bijvoorbeeld in high tech. Bij YER Technology vind je de Mechanical Engineer vacatures die bij jou passen. Of je nu door ons gedetacheerd wordt, als interim professional of in een vast dienstverband aan de slag wilt.

Mechanical engineering: het vak

Doordat mechanical engineering zo breed is, zijn de werkzaamheden minstens zo divers. Wil je werken aan de nieuwste generatie microchipmachines? Wil je prototype motoren samenstellen voor de auto-industrie? Of ligt jouw uitdaging in het uitwerken van een conceptdesign tot een offshoreconstructie? Waar je hart ook sneller van gaat kloppen, het is belangrijk dat je over technische kwaliteiten beschikt om te analyseren, testen en ontwikkelen - en dat je goed in teamverband kunt werken. Je hebt dan ook minimaal een HTS-diploma nodig in mechanical engineering, werktuigbouwkunde of autotechniek. Soms wordt ook leidinggevende ervaring en kennis van programma's voor mechanical design gevraagd, zoals Autocat & Inventor, CAD en FEM.

Wie zoeken Mechanical Engineers?

Via YER vind je meerdere uitdagingen binnen de mechanische industrie. Bosch, ASML en Huisman zijn bijvoorbeeld enkele van de toonaangevende opdrachtgevers waarvoor we Mechanisch Ingenieurs zoeken. Deze bedrijven zijn vooruitstrevend en willen hun klanten van dienst zijn met technische innovaties - die jij voor ze kunt ontwikkelen.

Actuele YER vacatures voor Mechanical Engineers

Wij bieden vacatures in verschillende specialisaties, voor zowel startende als ervaren professionals. Hieronder vind je de voor jou relevante vacatures. Ben jij de Mechanical Engineer die wij zoeken? Zoek je een specifieke vacature of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze YER Consultants.

Resultaten 1 tot 5 van 21

Jouw vacatures

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen