Are you relevant - Laura Nijk

Constultant hoofd 572x322-Laura Nijk

Business Unit Manager bij YER IT, gespecialiseerd in infrastructuur, security en development


“Mijn netwerk ziet YER als een waardige en menselijke organisatie. Dat menselijke aspect ontbreekt vaak in de IT-recruitment en daarmee weet ik nu het verschil te maken.”

Kennis
Tijdens mijn HR-studie was het al snel duidelijk dat ik de arbeidsbemiddeling in wilde. Na het behalen van mijn diploma ben ik IT-professionals gaan bemiddelen. Vanwege mijn jonge leeftijd wilde ik mij onderscheiden van de rest en ben ik mij inhoudelijk gaan verdiepen in het vak. Hierdoor heb ik een grote passie voor IT ontwikkeld. Ik ben in staat conceptueel mee te praten en ben sterk in het bepalen van behoeftes. Een mooi voorbeeld hiervan is de aanvraag van een opdrachtgever voor drie netwerk engineers. Tijdens een gesprek met de IT-manager kwam ik tot de conclusie dat ze geen netwerk professionals nodig hadden, maar een architect die eerst bepaalt hoe het landschap geïntegreerd wordt. Mijn opdrachtgever heeft dit advies opgevolgd en uiteindelijk heeft het project acht maanden geduurd in plaats van de geplande twaalf maanden. Het was voor mijn opdrachtgever heel waardevol dat ik een andere kijk op het project had. Hierdoor hebben ze veel geld bespaard.

Netwerk
Als ik met een kandidaat in gesprek ben, ben ik altijd oprecht. Ik maak het nooit mooier dan het is. Dat is voor veel kandidaten verfrissend in deze markt. Als kandidaten en opdrachtgevers mij bellen hebben zij maar drie woorden nodig en ik weet wat ze bedoelen. Dat werkt heel prettig samen. Daarnaast ben ik voor mijn opdrachtgevers volledig op de hoogte van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA). Opdrachtgevers gaan door de Wet DBA steeds minder zzp’ers inhuren. Vooral bij beheerdersrollen kunnen zzp’ers eigenlijk niet meer worden ingezet. Vanuit dat oogpunt gaan we bij YER proactief IT-professionals aannemen en detacheren. Hierdoor kunnen wij de uitdagingen waar opdrachtgevers door de invoering van de wet voor komen te staan direct verhelpen.

Snelheid
Snelheid is heel belangrijk in IT. Ik kan deze snelheid waarborgen doordat ik een stabiel netwerk heb en een stevige relatie opbouw met mijn kandidaten. Als er een aanvraag binnenkomt heb ik al drie namen in mijn hoofd waarvan ik weet wat ze aan het doen zijn en waarom ze bij de organisatie passen!


What about you?

Ben jij net als Laura gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.