Are you relevant - Marieke Oerlemans

Constultant hoofd 572x322-Marieke Oerlemans

Senior Consultant bij YER, gespecialiseerd in supply chain operations en projectmanagement


“Ik ben sterk in het coachen van kandidaten en help ze graag bij belangrijke stappen in hun carrière.”

Kennis
Ik ben bij YER verantwoordelijk voor de functies binnen supply chain management en operations en dan specifiek in de (maak)industrie. Een brede focus, maar dat maakt mijn werk leuk en uitdagend! Als recruitment consultant zie je de branche door diverse brillen en heb je een duidelijk beeld van wat er allemaal speelt. Door deze kennis ben ik heel waardevol voor mijn kandidaten en opdrachtgevers en kan ik ze optimaal van dienst zijn. Door mijn jarenlange ervaring ben ik sterk in het identificeren van de kwaliteiten van mijn kandidaten. Een mooi voorbeeld is een logistiek manager die na zijn opdracht binnen dezelfde organisatie ingezet kon worden als projectmanager. Op deze manier bewees hij zijn meerwaarde en kon hij voor mijn opdrachtgever een ander belangrijk vraagstuk oplossen.

Netwerk
Mijn opdrachtgevers zijn productie- en logistieke bedrijven die veelal gevestigd zijn in het zuiden van het land. Ik bemiddel onder andere voor logistiek managers, supply chain managers, projectmanagers, maar ook change managers en HR-gerelateerde functies. Al mijn kandidaten hebben een belangrijke rol in het supply chain proces. Supply chain is echt de rode draad in mijn netwerk. Van mijn kandidaten en opdrachtgevers hoor ik regelmatig dat ik oprechte aandacht voor ze heb en recht door zee ben. Dat past goed in die markt, want mijn netwerk heeft vaak ook een no-nonsens mentaliteit. In mijn gesprekken ben ik altijd op zoek naar de passie van zowel een kandidaat als een opdrachtgever, om zodoende persoonlijkheid en opdracht te kunnen matchen.

Snelheid
Onlangs kreeg ik een interessante aanvraag binnen voor een interim supply chain manager. Snelheid was hierbij noodzakelijk, de vacature moest binnen een week zijn ingevuld, anders liep het proces bij de opdrachtgever te veel vertraging op. Door goed door te vragen naar de wens en behoefte van de opdrachtgever, wist ik binnen een aantal dagen twee geschikte kandidaten voor te stellen die uiteindelijk allebei voor de functie in aanmerking kwamen. Niet alleen was de vacature binnen de gestelde termijn ingevuld, de opdrachtgever had ook nog eens de keuze. Een fantastisch resultaat!


What about you?

Ben jij net als Marieke gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Resultaten 1 tot 10 van 39