werken in de financiële sector

De financiële sector is volop in beweging. Door de bancaire crisis staat de sector voor een enorme uitdaging, namelijk het terugwinnen van het vertrouwen van de consument. Daarnaast hebben banken en financiële instellingen steeds meer te maken met verscherpte wet- en regelgeving en zorgt groeiende verkoop via internet voor een compleet andere vorm van dienstverlening. Efficiëntie met een nóg sterkere focus op de klant staat centraal. De vraag naar ambitieuze en gecertificeerde specialisten groeit. YER Banking biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien binnen het bankwezen en biedt jou de mogelijkheid je verder te ontwikkelen door te investeren in opleidingen, cursussen en doorgroeimogelijkheden.

Vacatures bankwezenBen jij een ervaren & gecertificeerde bancaire professional met oog voor efficiency en ben je toe aan verdieping en/of meer flexibiliteit in je werk? Wil je aan de slag bij een bank of financiële instelling? YER Banking biedt je uitdagend carrièreperspectief bij gerenommeerde organisaties zoals de ING, (lokale) Rabobank en ABN Amro.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees meer over werken voor YER Banking. Overtuigd? Laat je cv bij ons achter of reageer op één van onze financiële vacatures binnen YER Banking.

Actuele vacatures in de bancaire sector

Resultaten 1 tot 5 van 36

Upload jouw CV

Op zoek naar jouw volgende carrièrestap? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct

Bekijk vacatures

Contact met ons

Vragen over onze dienstverlening?
Neem gerust contact op

Contact opnemen