Are you relevant - Martijn de Kruijff

Constultant hoofd 572x322-Martijn de Kruijf

Key Account Manager bij YER Technology, gespecialiseerd in technische software


“Bij YER krijg ik alle vrijheid om te ondernemen. De diversiteit in kandidaten en opdrachtgevers maakt mijn werk veelzijdig en uitdagend.”

Kennis
Vandaag de dag staat alles met in elkaar in verbinding en vind je software in uiteenlopende producten en apparaten, van elektrische tandenborstel tot lithografiemachine. Typische engineeringbedrijven worden hierdoor steeds meer softwarebedrijven. De mechanica is uitontwikkeld, maar bij de software hebben ze nog heel wat te winnen. Het is een interessante beweging waar ik mij doelgericht in ben gaan specialiseren. Ik bemiddel nu acht jaar succesvol professionals die software in productgerelateerde omgevingen bouwen. Wat mij onderscheidend maakt is dat ik een pure focus heb en mij continu verdiep in de techniek en de markt. Zo zie ik dat hightech Nederland momenteel steeds meer bezig is met model based software engineering, waarbij code automatisch wordt gegenereerd. Hierdoor zal de traditionele codeklopper gaan verdwijnen. Ik verwacht daarom op den duur een verschuiving in het vakgebied. Door mijn kennis en ervaring kan ik hier goed op inspelen voor mijn kandidaten en opdrachtgevers.

Netwerk
Ik ken de markt goed en heb alle bedrijven in kaart die enigszins met mijn focus te maken hebben. Mijn opdrachtgevers zijn de grote technische spelers in de regio Eindhoven, maar ook innovatieve mkb-bedrijven. Deze mix van opdrachtgevers is van grote meerwaarde voor de software engineers die ik bemiddel, aangezien ik ze bij diverse bedrijven kan voorstellen. Mijn kandidaten hebben veelal informatica gestudeerd en werken in hun vak graag naar een eindresultaat toe. Om de toppers in de markt te vinden ben ik altijd actief op zoek en maak ik veel gebruik van mijn netwerk en het netwerk van YER.

Snelheid
Ik weet van mijn kandidaten precies waar zij in hun carrière staan en waar ze naartoe willen, zodoende kan ik vraag en aanbod snel koppelen. Zo heb ik onlangs een kandidaat bemiddeld die natuurkunde heeft gestudeerd. Bij natuurkunde denk je misschien niet zo snel aan software. Het is echter bij een van mijn opdrachtgevers juist van belang dat je affiniteit hebt met natuurkunde, omdat hun software natuurkundige processen weergeeft. Aangezien ik steevast op de hoogte ben van wat er speelt kan ik snel deze verbanden leggen. Hierdoor weet ik voor mijn opdrachtgevers altijd de beste kandidaten uit de markt te halen.


What about you?

Ben jij net als Martijn gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.