Are you relevant - Irene Claasen

Constultant hoofd 572x322-Irerne Claassen

Senior Consultant bij YER Public, gespecialiseerd in het sociaal domein


“Door kansen optimaal te benutten is YER Public in Zuid-Nederland in korte tijd op de kaart gezet.”

Kennis
Wat mij succesvol in mijn vak maakt is dat ik sterk ben in het binden van mensen. Ik heb daarnaast zelf in het sociaal domein gewerkt en zodoende veel kennis van het vak. Om op de hoogte te blijven houd ik nauwlettend de wijzigingen in wet- en regelgeving in de gaten. Wat momenteel ook speelt is dat gemeentes meer wijkgericht zijn gaan werken en bewoners steeds meer zelf kunnen aangeven wat ze nodig hebben. Dit zorgt voor een verschuiving in de bestaande functies. Er is nu veel vraag naar professionals met een brede achtergrond, generalisten die van alle markten thuis zijn. Door mijn kennis en ervaring ben ik in staat de juiste kandidaten op deze functies te plaatsen en kunnen gemeentes zich volledig richten op het verder modificeren van de procedures.

Netwerk
Ik ben er best een beetje trots op dat ik binnen een half jaar 23 man aan het werk had bij een grote gemeente in Zuid-Nederland. Dat heb ik vooral kunnen realiseren door mijn netwerk. Mijn kandidaten en opdrachtgevers weten dat ik voor kwaliteit ga. Enige tijd geleden heb ik een kandidaat als beleidsmedewerker geplaatst, die van origine sociaal rechercheur is. Binnen de participatiewet is dit een heel andere tak van sport, maar ik was ervan overtuigd dat de kandidaat het in zich had. Zij heeft zich binnen korte tijd bewezen en forse promotie gemaakt. Al met al geeft dit goed het vertrouwen weer dat kandidaten en opdrachtgevers in mijn visie hebben.

Snelheid
In het sociaal domein is altijd vraag naar goede kandidaten. Het is dan ook geen issue of wij een opdracht hebben, maar of wij snel de juiste kandidaat kunnen vinden die bij de opdracht past. Het binden van kandidaten is daarom heel belangrijk. Het voordeel van YER is dat ik proactief mensen kan aannemen. Daarnaast kan ik gebruikmaken van de expertise van het YER Kenniscentrum, waardoor kandidaten - indien nodig - kunnen worden bijgeschoold. Hierdoor heb ik altijd passende kandidaten klaarstaan die snel kunnen starten en lopen de projecten van mijn opdrachtgevers geen vertraging op.


What about you?

Ben jij net als Irene gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.