Are you relevant - Daniel Gabay

Constultant hoofd 572x322-Daniel Gabay

Teamlead YER Technology in Arnhem


“Binnen YER krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen visie op de markt vorm te geven.”

Kennis
In 2013 begon mijn loopbaan binnen de technische arbeids­bemiddeling. Twee jaar later maakte ik de overstap naar YER als Key Accountmanager Technology. Daar heb ik bijgedragen aan de opzet van onze vestiging in Enschede. Begin 2017 werd ik gevraagd om de nieuwe locatie in Arnhem op te starten, waar ik een veelzijdige rol vervul. Naast de aan­sturing en ontwikkeling van het team, werk ik samen met opdracht­gevers en kandidaten. Dat zorgt voor een dynamische werk­week. De partners waar ik mee werk bevinden zich vooral binnen de machine­bouw en procestechniek. In deze markt zien we een groei in het aantal hogeropgeleide technici, maar een nog grotere groei in het aantal vacatures. Per saldo kunnen kandidaten dus uit meer potentiële werkgevers kiezen. Om erachter te komen wat onze doelgroep drijft, hebben wij onderzoek gedaan naar de arbeidsmarkt voor techstarters. Met de resultaten gaan we met opdrachtgevers in gesprek over hoe ze hun doelgroep kunnen boeien en binden. Opdrachtgevers in de techniek zijn zo op de hoogte van wat deze schaarse starters drijft, waardoor aanstaande medewerkers sneller van toegevoegde waarde zijn en kandidaten hun ambities waar kunnen maken.

Netwerk
Mijn partners variëren van start-ups tot multinationals. Mijn doel is om technische professionals te enthousiasmeren en te begeleiden naar de juiste stap in hun carrière en de continuïteit bij opdrachtgevers te waar­borgen. Daardoor worden de doelstellingen van de projecten behaald. Specialisten komen bij mij vanwege het gigantische netwerk dat ik heb opgebouwd. Starters gaan met ons in gesprek vanwege de inzage in de markt en de bijbehorende uitdagingen. De vestiging Arnhem heeft de focus op Technology in Midden-Nederland. Daarnaast hebben wij korte lijnen met onze vestigingen in Eindhoven, Utrecht, Zwolle en Enschede. Dit betekent voor zowel opdrachtgevers als (potentiële) mede­werkers regionale kennis in combinatie met onze landelijke dekking.

Snelheid
Door mijn proactieve manier van werken spreek ik niet alleen beschik­bare kandidaten, maar ook latent geïnteresseerden. Hierdoor heb ik een goed beeld van de beste kandidaten in de markt en kan ik snel en kwalitatief inspelen op de vraagstukken van mijn opdrachtgevers. Ik onderhoud veel contact met de kandidaten die ik spreek, ook als er nog geen concrete arbeidsvoorstellen zijn. Daardoor kan ik ze snel aan binnen­komende posities koppelen. Met het YER Talent Development Programme binden we jaarlijks de beste technische high potentials aan onze organisatie, die direct inzetbaar zijn bij onze opdrachtgevers.


What about you?

Ben jij net als Daniel gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.