Are you relevant - mr. Ageeth de Jong

Constultant hoofd 572x322-Ageeth de Jong

Senior Consultant bij YER Legal, gespecialiseerd in de juridische sector


“Bij YER word je gewaardeerd om de persoon die je bent en krijg je volop de gelegenheid je vanuit jouw eigen kracht en specialisme verder te ontwikkelen.”

Kennis
Ik ben na mijn studie rechten in de arbeidsbemiddeling terechtgekomen en werk inmiddels al achttien jaar met veel plezier bij YER. Een aantal jaar geleden heb ik aan de wieg gestaan van YER Legal. Daar ik van huis uit jurist ben en veel affiniteit heb met het vakgebied, was het een logische stap om mij hier verder in te specialiseren. Mijn interesse in mensen, juridische kennis en ervaring in de arbeidsbemiddeling maken mij de juiste gesprekspartner voor kandidaten en opdrachtgevers. Momenteel zie ik de vraag naar bedrijfsjuristen aanzienlijk toenemen. Organisaties stellen na het opmaken van hun kosten-batenanalyse vast dat het voordeliger en efficiënter is om een jurist in huis te hebben, dan een extern advocatenkantoor in te huren. Door mijn kennis en netwerk weet ik de juiste kandidaten voor deze posities uit de markt te halen. Hierdoor besparen mijn opdrachtgevers op advocaatkosten en vergroten zij de efficiency.

Netwerk
Ik bemiddel bedrijfsjuristen, advocaten en compliance managers voor (middel)grote organisaties en financiële instellingen in de profit en non-profit sector. Netwerken is mijn grote passie en ik ga met mijn kandidaten en opdrachtgevers veelal een langetermijnrelatie aan. Ik onderscheid mij door oprecht geïnteresseerd te zijn in mijn kandidaten. Ik ben altijd benieuwd naar de persoon achter de jurist; wat heeft iemand gevormd, hoe zijn bepaalde keuzes gemaakt, hoe ziet de privésituatie eruit? Zodoende kan ik snel verbanden leggen en de opdrachtgever meer achtergrondinformatie geven. Het geeft veel energie en voldoening wanneer ik een kandidaat weet te plaatsen die de opdrachtgever niet zelf uit de markt heeft kunnen halen.

Snelheid
Mijn opdrachtgevers bellen mij omwille van mijn expertise en netwerk. Zij hebben functies in te vullen die niet te lang open mogen staan en snelheid is dan essentieel. Het is jurist eigen om beslissingen in het proces goed af te wegen en te onderbouwen, waarbij argumenten pro en contra de revue passeren. Het is belangrijk de goede keuze te maken, maar ook om de vaart erin te houden. Ik adviseer mijn kandidaten en opdrachtgevers hier graag in en zie mijn rol dan ook als mediator en coördinator. Zo weet ik binnen korte tijd vraag en aanbod te koppelen en de perfecte match tot stand te brengen.


What about you?

Ben jij net als Ageeth gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Resultaten 1 tot 10 van 15