Are you relevant - Peter Jeurissen

Constultant hoofd 572x322-Peter Jeurissen

Associate YER for Directors, gespecialiseerd in senior managementposities


“Het is een plus dat ik meer senior in de markt zit. Opdrachtgevers vinden het prettig om met iemand te praten die zijn sporen in het vak heeft verdiend.”

Kennis
Elke dag met mensen werken, dat is mijn passie. Ik ben sinds 1989 actief in de arbeidsbemiddeling en bij YER verantwoordelijk voor het senior management. Door mijn jarenlange ervaring ben ik in staat inhoudelijk mee te praten en aan te voelen wat voor mijn kandidaten en opdrachtgevers belangrijk is. Die kennis is heel cruciaal voor de uiteindelijke match. Mijn kandidaten en opdrachtgevers vinden het prettig om met iemand te praten waarvan zij merken dat hij zijn sporen in het vak heeft verdiend en kennis van zaken én mensen heeft. Zij weten dat ik tot het uiterste ga om het maximale resultaat te behalen. Door mijn expertise en netwerk heb ik het vermogen een waardevolle bijdrage te leveren aan hun ambities, waardoor kandidaten mooie stappen in hun carrière kunnen maken en opdrachtgevers in staat zijn hun doelen te realiseren.

Netwerk
Mijn netwerk is heel breed en bevindt zich voornamelijk op management- en directieniveau. Ik bemiddel grotendeels in senior financiële functies, maar ook op algemeen, commercieel en technisch gebied. Ik ben heel sterk in het opbouwen van relaties. Dat uit zich in het feit dat ik opdrachtgevers heb waar ik al 20 jaar over de vloer kom en een aantal oud-kandidaten nu mijn opdrachtgevers zijn. Mijn netwerk is dan ook erg belangrijk voor mij. Ik kan mij goed inleven en neem echt de tijd voor mijn kandidaten en opdrachtgevers, waardoor ik uiteindelijk de perfecte match tot stand kan brengen. Het grote voordeel van YER is dat ik gebruik kan maken van onze veelzijdige wervingskanalen en zo ook - indien nodig - buiten mijn eigen netwerk toch bij de juiste doelgroep terechtkom.

Snelheid
Voor de zware managementposities waar ik in bemiddel moet je de tijd nemen om kwalitatief goede kandidaten te vinden. Daarnaast is sinds afgelopen jaar de kandidatenmarkt flink aan het verschuiven en begint de schaarste in bepaalde segmenten toe te nemen. Dit is heel positief voor kandidaten, maar voor opdrachtgevers lastiger om met goede kandidaten in gesprek te komen. Door mijn kennis, ervaring en netwerk weet ik toch relatief snel de beste kandidaten uit de markt te halen en blijven belangrijke posities niet te lang beschikbaar. Hierdoor worden onder andere deadlines en planningen binnen de gestelde termijn behaald.


What about you?

Ben jij net als Peter gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.