Are you relevant - Nienke Hazekamp

Constultant hoofd 572x322=-Nienke Hazekamp

Business Unit Manager Banking


“Dankzij onze gemotiveerde professionals kunnen banken hun ambities zorgeloos waarmaken en blijven meebewegen met de veranderende markt.”

Kennis
Drie jaar geleden deed zich de kans voor om bij YER het focusgebied Banking op te zetten. Daarbij kreeg ik alle vrijheid om te ondernemen. Het uitdagende is dat de bancaire sector door economische ontwikkelingen en veranderende wet- en regelgeving continu in beweging is. Hierop blijven inspelen kan alleen met een betrokken en proactieve manier van werken. Kandidaten met bepaalde profielen houden wij daarom continu in het vizier en we zijn zichtbaar bij opdrachtgevers en op netwerkbijeenkomsten voor kandidaten. Door nauw contact voldoen we niet alleen aan de vraag van nu, maar kunnen we ook inspelen op de vraag van de toekomst.

Netwerk
Onze kandidaten zijn vaak op zoek naar een sparringpartner op niveau en dat is ons team zonder twijfel. De beste kandidaten hebben bijna altijd al een baan, dus om mensen aan ons te binden moeten we van goeden huize komen. Daarom denken we met kandidaten mee: wat drijft ze, wat doen ze op dit moment en waar willen ze naartoe? Door deze persoonlijke aan­pak en goede arbeidsvoorwaarden te bieden, weten wij toptalent blijvend aan ons te binden. Onze gemotiveerde professionals zijn altijd gecertificeerd, waardoor ze direct inzetbaar zijn in het bancaire werk­veld. Banken kunnen ambities hierdoor zorgeloos waarmaken en blijven mee­­bewegen met de veranderende markt.

Snelheid
Kortgeleden werd ik door een grote bank benaderd voor een spoed­opdracht, waarbij ik binnen een dag al passende kandidaten kon voor­stellen. Dat kan alleen maar doordat wij proactief mensen aannemen en ze al vroegtijdig screenen. Als we dat niet zouden doen dan levert dat voor alle partijen vertraging op. Het gaat heel goed met onze business unit. Er is veel vraag naar kandidaten en de verwachting is dat dit de komende jaren zal aanhouden. Om ook in de toekomst aan de hoge vraag naar toptalent te blijven voldoen, zoeken wij ter uitbreiding van ons team ervaren consultants met een bewezen trackrecord in de bancaire sector. Banken weten inmiddels wat ze aan ons hebben en kloppen bij ons aan voor tijdelijke en vaste capaciteitsuitbreiding. Draag jij hier binnenkort ook aan bij?


What about you?

Ben jij klaar voor een uitdagende nieuwe stap? Neem vrij­blijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely (hr-directeur) via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Resultaten 1 tot 3 van 23