Are you relevant - Maarten Halkes

Constultant hoofd 572x322-Maarten Halkes

Senior Consultant bij YER Public, gespecialiseerd in het sociaal domein


“Mijn kennis, ervaring en netwerk maken mij relevant voor YER, maar ik denk ook dat mijn unieke persoonlijkheid een mooie toevoeging is aan het Public team. Samen staan we sterk!”

Kennis
Door een tip van een vriend kwam ik zeven jaar geleden na mijn studie psychologie in het sociaal domein terecht. Eerst als jobhunter, maar daarna gedetacheerd als klantmanager en beleidsmedewerker, waar ik inhoudsdeskundige was op het gebied van de Wmo en Wwb (nu Participatiewet). Drie jaar geleden besloot ik terug te keren naar de arbeidsbemiddeling en bij YER Public aan de slag te gaan. Door mijn ervaring op de werkvloer van het sociaal domein ken ik alle ins en outs van het vak. Ik weet daarnaast veel over de (huidige) wet- en regelgeving. Door deze kennis, maar ook door mijn mensenkennis, weet ik goed in te spelen op wat belangrijk is voor mijn kandidaten en opdrachtgevers.

Netwerk
Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk kleine en grote gemeentes in Nederland. Zij krijgen het vertrouwen in mij en in YER al vaak tijdens het eerste gesprek. Ik heb een duidelijk verhaal over wie wij zijn en wat we doen. Vooral in het begin was ik permanent mijn netwerk aan het opbouwen, veel kandidaten spreken, referenties bellen en heldere afspraken maken. Mijn ervaring in en contacten uit het sociaal domein waren hierbij uiteraard van grote waarde, daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van. Ik ben voor mijn functie veel op locatie, mijn persoonlijke benadering wordt door kandidaten en opdrachtgevers enorm gewaardeerd.

Snelheid
Door de legio concurrenten is snelheid in deze branche erg belangrijk. Snelheid is een van de redenen waarom ik bij YER ben gaan werken. Ik krijg veel energie als er een bepaalde druk achter een aanvraag zit. Doordat ik de knelpunten van mijn opdrachtgevers goed weet uit te lichten kan ik snel en kwalitatief een aanvraag invullen. Deze snelheid is ook erg waardevol voor mijn netwerk. Bij opdrachtgevers lopen projecten zonder vertraging door, waardoor doelen binnen het budget worden behaald. Een kandidaat heb ik gemiddeld binnen twee weken achter zijn nieuwe bureau zitten, soms zelfs al de volgende dag!


What about you?

Ben jij net als Maarten gespecialiseerd in een bepaalde sector en werkzaam in de arbeidsbemiddeling, of wil je met jouw specialisatie graag de arbeidsbemiddeling in? Denk jij met jouw expertise relevant te zijn voor YER? Wij zijn aan het groeien en bieden jou graag een uitdagende vervolgstap in jouw carrière aan. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact op met Menno van der Lely via 06 - 11 11 97 85 of mennovanderlely@yer.nl.

Actuele vacatures bij YER

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.