TRAINEESHIP ACCOUNTMANAGEMENT & RECRUITMENT

Wil jij werken als accountmanager & recruiter? Meld je dan aan voor het traineeship Accountmanagement & Recruitment van YER: onze krachtige combi van doelgericht leren en werken in arbeidsbemiddeling. Mét vanaf de eerste dag een marktconform salaris, bonusregeling, leaseauto en meer. 


Leren

Je volgt een twee jaar durend intern opleidingstraject waarin je doelgericht alle fijne kneepjes van recruitment en accountmanagement leert.

Je leert in het eerste jaar bijvoorbeeld onder meer jezelf krachtig te presenteren, LinkedIn te gebruiken als een ware pro, overtuigende vacatureteksten te schrijven en professioneel te onderhandelen. Tijdens het tweede jaar leer je alles over onder meer klantgesprekstechnieken, commercieel rekenen, key accountmanagement, referentiebellen en het closen van deals.

Werken

Parallel aan je leertraject ga je direct aan de slag bij YER. Aan het begin werk je als Junior Accountmanager/Junior Recruiter. Aan het eind van het traject ben je een volleerd Accountmanager.

Je houdt je dagelijks bezig met onze professionals én opdrachtgevers. Denk bij professionals bijvoorbeeld aan searches, voor- en nabesprekingen voor interviews en het verwerken van feedback. Aan de opdrachtgeverszijde kun je bijvoorbeeld denken aan intakegesprekken gericht op doelbepaling, arbeidsvoorwaardenwensen en de persoonlijke eigenschappen, skills en expertise van de ideale professional.

Afhankelijk van jouw ambities ontwikkel je je tijdens dit traineeship verder in bijvoorbeeld begeleiding van professionals bij opdrachtgevers, relatiemanagement, het uitbouwen van bestaande partnerships en/of new business-acquisitie. Ook heb je de mogelijkheid om desgewenst door te groeien naar Teamlead. Laat ons weten wat jouw aspiraties zijn en we zorgen er samen voor dat je ze bereikt: bij YER staan jouw ambities centraal.


Over het bedrijf YER

YER is sinds 1987 actief als arbeidsbemiddelaar. In deze periode groeiden we uit tot een internationale speler met uitgebreide netwerken in diverse werkvelden.

YER denkt actief mee met bedrijven en creëert op maat gemaakte oplossingen voor actuele issues in de arbeidsmarkt. Talent Development Programmes zijn een voorbeeld van zo’n oplossing, waarmee we zowel bedrijven als hoogopgeleide young professionals bedienen met maatwerk.


Ons aanbod voor jouw carrière in arbeidsbemiddeling

Als we jou selecteren voor dit traineeship, krijg je vanaf dag één een contract van YER. Enkele van de overige voordelen op een rijtje:

  • Salaris vanaf € 2.500 bruto met goede secundaire voorwaarden
  • 24 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
  • Doorlopend boeiende uitdagingen
  • Intensieve persoonlijke begeleiding & coaching vanuit YER
  • Een uitmuntende bonusregeling
  • Ondernemen met een vangnet binnen ambitieuze organisatie

Wie ben jij?

Je hebt minimaal (bijna) een hbo-opleiding afgerond. Je bent ambitieus, commercieel, ondernemend en hebt een topsportmentaliteit. Hiernaast heb je 0-2 jaar werkervaring en ben je enthousiast over YER.


Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast over dit traineeship? Laat dan je gegevens achter, waarna wij contact met je opnemen.

Nog vragen? Neem contact op met: