Werken bij Evides Waterbedrijf

Evides Waterbedrijf (sinds 1874) levert betrouwbaar drinkwater aan 2,5 miljoen consu­menten in het zuidwestelijk deel van Zuid-Holland, de provincie Zeeland en de Brabantse Wal. Daar­naast is Evides Industriewater een belangrijke speler op de nationale en Europese markt voor industrie­water en afvalwaterzuivering. De combi­natie van een robuuste drinkwaterdivisie en een commerciële industrie­water­divisie maken Evides tot een veelzijdig en innovatief waterbedrijf. Evides behoort in Nederland tot de top van meest efficiënt en effectief opererende (drink)waterbedrijven.

Evides-Waterbedrijf-260

Evides is een groeiende organisatie, die circa 740 medewerkers telt. Een water­bedrijf met een jonge naam én jarenlange expertise. Een ervaren en serieuze sparringpartner die met grote bedrijven samenwerkt. Evides staat niet alleen stil bij vandaag, maar kijkt ook naar de kwaliteit en dienstverlening van morgen.

De afdeling Strategie vervult hierbij een belangrijke rol. Zij adviseert de directie en het managementteam over zaken als visievorming, leveringszekerheid, business­planning, assetmanagement, risicomanagement, waterketen en bronnenbeleid.

Vacatures bij Evides Waterbedrijf

Er werden geen resultaten gevonden voor uw zoekterm.