Replacement

Als gevolg van ontwikkelingen in uw markt of veranderende functie-eisen kunnen uw medewerkers boventallig worden. Als werkgever wilt u uw vertrekkende werknemer natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen in het vinden van een nieuwe werkkring. Een replacementtraject biedt voor beide partijen uitkomst.

Een replacement of outplacement traject biedt deelnemers inzicht in zichzelf en helpt bij het (terug)vinden van een goede motivatie. Ook besteden we aandacht aan het maken van een gefundeerde keuze en persoonlijk plan voor de toekomst. Als arbeidsbemiddelingsbureau zijn we een uitstekende sparringpartner bij de praktische kant van het vinden van nieuw werk. We weten als geen ander wat er speelt binnen verschillende branches en functiegebieden. YER heeft een omvangrijk netwerk en we bieden daarmee toegang tot uitdagende vacatures in het hele land, passend bij de ambities van uw vertrekkende werknemer. Samen stippelen we het pad naar een nieuwe baan uit.

Replacementrajecten zijn altijd maatwerk. De duur en focus kunnen variëren. Naast begeleiding van een coach, kunnen assessments en gerichte trainingen ook deel uitmaken van het traject. Op basis van een intakegesprek werken we graag een voorstel op maat voor u uit.

Meer informatie

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact op met YER via 06 21 13 47 23 of service@yer.com

Contact

Offerte aanvragen

We vernemen graag uw wensen

Binnen een werkdag nemen we contact met u op

Offerte aanvragen