Coaching

Coaching is bedoeld voor het verbeteren van functioneren en het bereiken van persoonlijke en/of organisatiedoelen. Het is een uitstekende manier om het zelfinzicht van mensen te verbeteren en te leren hoe ze hun talent beter kunnen benutten. Dit leidt weer tot grotere effectiviteit en betere prestaties. Een coachingtraject zorgt ervoor dat uw medewerker(s)  optimaal functioneren en van nog grotere toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw organisatie.

We bieden verschillende vormen van coaching:

  • Personal coaching: Dit traject wordt ingezet om competenties en prestaties van een individu te ontwikkelen (bijvoorbeeld klantgerichtheid, leiding geven, onderhandelingsvaardigheden) of bij conflictsituaties of stress, waarbij uw medewerker ondersteuning krijgt om hier op een juiste manier mee om te gaan.
  • Loonbaancoaching: Hierbij staat de carrière van uw medewerker centraal. We besteden aandacht aan de capaciteiten, persoonlijkheid, werkstijl en drijfveren, waarmee zijn/haar kwaliteiten en ontwikkelingspunten in kaart worden gebracht. Zo wordt een goed beeld gevormd van de verdere loopbaanstappen.
  • Teamcoaching: Met uw team gaan we aan de slag om de resultaatgerichtheid te vergroten en de samenwerking te verbeteren.

Coachingstrajecten worden altijd geheel afgestemd op de medewerker(s). Bij personal coaching en teamcoaching nemen we vanzelfsprekend ook uw organisatiedoelstellingen mee. De duur van het traject is afhankelijk van de coachingvraag. We stemmen dit graag met u af in een kennismakingsgesprek en maken dan uiteraard graag een voorstel op maat voor u.

Meer informatie

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact op met YER via 06 21 13 47 23 of service@yer.com

Contact

Offerte aanvragen

We vernemen graag uw wensen

Binnen een werkdag nemen we contact met u op

Offerte aanvragen