Training

U heeft goed gekwalificeerd personeel, maar net zoals in topsport is gerichte doorontwikkeling van belang om te excelleren. Investeren in de kwaliteit van uw human capital is daarom essentieel. We bieden trainingen aan grote en kleinere organisaties. Hierin trainen we het vermogen van uw personeel om  eigen gedrag te herkennen en aan te passen, gericht op specifieke competenties of een breder thema. Zo zorgen we ervoor dat uw medewerkers van nog grotere toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw organisatie.

Onze trainingen zijn altijd maatwerk. Het doel van onze trainingen is om uw personeel te leren bewust effectiever gedrag in te zetten, zodat ze optimaal functioneren en effectief invloed kunnen uitoefenen op hun omgeving. Onze trainingen zijn bedoeld voor leidinggevenden en niet-leidinggevenden, met zowel commerciële als staffuncties.

Op basis van een uitgebreide intake stellen we een trainingsprogramma samen dat de deelnemers op het lijf geschreven is. Veelvoorkomende thema’s zijn:

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Communicatie
  • Timemanagement
  • Interactie
  • Leiderschap
  • Samenwerken

Kern van onze aanpak is het ‘ervaringsleren’; door zelf te beleven, te doen en te ervaren leren de deelnemers niet alleen theoretisch, maar ook heel praktisch en letterlijk ‘aan den lijve’. Waar nodig maken we gebruik van praktijksimulaties. Daarnaast bieden andere oefeningen en activiteiten of de groepsdynamiek interessante en soms confronterende mogelijkheden om te leren met en van elkaar. Na de training ziet uw personeel zelf het voordeel in van het veranderende gedrag en hebben ze handvaten om dit in de praktijk te blijven vertonen en actief te werken aan persoonlijk groei.

De duur en kosten van een training zijn afhankelijk van uw doelstellingen. We maken uiteraard graag een voorstel op maat voor u.

Meer informatie

Vragen over onze dienstverlening?

Neem contact op met YER via 06 21 13 47 23 of service@yer.com

Contact

Offerte aanvragen

We vernemen graag uw wensen

Binnen een werkdag nemen we contact met u op

Offerte aanvragen